0470-222 01

info@salongglobe.se

Smedjegatan 3, 352 46 Växjö

Klippning

Vi  erbjuder ett antal olika alternativ för klippning för att du som kund ska kunna få den tjänst som passar dig bäst. Tiden är avgörande och generellt tar långa hår längre tid än korta, hur tjockt hår du har, om du behöver tvätta håret eller hur mycket arbete föningen kräver är andra saker som påverkar valet av klippning. Har du valt fel klippning tidsmässigt justerar vi i efterhand. Din frisör hjälper dig till vilket alternativ som passar just dig så du vet tills nästa bokning. Om du är osäker på vilken behandling du vill ha, ring oss gärna, eller skriv en kommentar i kommentarsfältet i bokningen så ringer vi upp dig.

Vi har priser efter erfarenhetsnivå, lång yrkeserfarenhet har högre priser,  gesäll, trainee och elev har lägre: Vi har ofta personal i alla utvecklingsstegen, men det varierar så klart då vi utvecklas hela tiden, eleverna går över till trainee och trainee blir gesäll osv.

Mästare: Avlagt gesäll- och mästarbrev, minst 5 års erfarenhet och ett antal kurser av olika slag.

Gesäll: Avlagt gesällbrev, minst två års yrkeserfarenhet och kurser av olika slag

Trainee: Eftergymnasial färdighetsträning inför gesällbrevet på 3000 timmar. Traineetiden delas in i nivå1-3. Handledning förekommer efter behov.

Elev: Utbildning under skoltiden, åk 3 elever är på salongen och praktiserar torsdagar och fredagar. Eleven får handledning efter behov. Behandlingen tar längre tid.

”Tyst klippning”, Genom att skriva ”Tyst klippning” i kommentarsfältet vet vi att du uppskattar tystnad under klippningen. Efter en intensiv dag på jobbet kan det vara skönt att bara sitt tyst och ladda batterierna, vet vi om detta kan vi ge dig precis det du vill ha.

En frisör med fokus på hälsa och miljö

Att jobba grönt

Vårt gröna tänk genomsyrar hela verksamheten på olika sätt. Vår ambition är att erbjuda modern hårvård som belastar miljö och hälsa så lite som möjligt.

Ekologiska Produkter

Vi på Globe arbetar till exempel med Maria Åkerberg som har 100% vegetabiliska och ekologiska hudvårdsprodukter tillverkade i Sverige för oss som lever i nordiskt klimat.

0470-222 01

info@salongglobe.se​

Smedjegatan 3, 352 46 Växjö