Lena Janlöv

Jag älskar mitt kreativa yrke med både färg och form. Att skapa individuellt anpassad design är ett förtroende och en privilegium. Det är en förmån att få vara entreprenör just här just nu i detta fantastiska yrke som nu är på väg in i en grön epok.

  • Gesällbrev (1989) och Mästarbrev (2004)
  • Egen frisörverksamhet: 1991-2008
  • Lärarexamen inriktning hantverk frisör, Göteborgs universitet 2007.
  • Utbildad i grundläggande ekologisk hudvård, Axelssons Göteborg och Dermanord.
  • Examinerad nagelteknolog (OPI)
  • Undervisat på Kungsmadskolan frisör- och skönhet och hälsa-programmet 2007-2013.
  • Konstnär, har medverkat i utställningar på gallerier och olika företag i Växjö. Målar gärna tavlor på beställning. 

Ett smakprov på Lenas tavlor. 

Olivia Heinbäck

Olivia har jobbat hos oss som elev sen HT 2015, nu är hon Trainee. Vi handleder henne efter behov, behandlingen tar numera ungefär lika lång tid som oss andra. 

Olivia brinner för frisöryrket, hon är mycket nyfiken och vill gärna prova nya saker. Att jobba som trainee innebär att hon ska färdighetsträna 3000 timmar innan hon kan avlägga sitt yrkesbevis, gesällbrevet. Nu har hon jobbat 1500 timmar och blivit varmare i kläderna.

Jolanta Figueroa Grossi

Jolanta har jobbat med oss sedan dec-2015. Hon kommer från Lettland men bor sedan fem år tillbaka utanför Växjö med sin familj. Jolanta har 12 års erfarenhet som frisör, hon har jobbat på flera olika salonger i Lettlands huvudstad Riga.

Jolanta ha mycket god känsla för färg, form och proportioner då hon även gått 5 år i konstskola. Jolanta kommer att jobba onsdag- fredag på salongen. Jolanta pratar svenska, lettiska, ryska och spanska. Jolantas priser ligger på gesällnivå.

Thilda Lim

Thilda börjar sitt sista utbildningsår till hösten på Kungsmadskolans frisörprogram hon älskar att vara kreativ och att arbeta med händerna, känner att hon verkligen hittat rätt!

Thilda är bokningsbar redan nu i sommar och under hösten jobbar med oss alla torsdagar och fredagar. Vill du boka Thilda, välj behandlingar som börjar med "elev", t ex "elev-klipp".