Våra försäljningsprodukter kommer från:

Dermanord

100% ekologiska och vegetabiliskt baserade hudvårdsprodukter tillverkande i Sverige för oss som lever i nordiskt klimat. ( Vi säljer valda delar av sortimentet men inte produkterna för ansiktet, detta för att vi inte är utbildade hudvårdsterapeuter.) 
www.dermanord.se

John Masters

100 % vegetabiliska och ekologiska produkter, tillverkade i USA.
http://johnmasters.se/

Lena Losciale

100% ekologiska och vegetabiliska produkter.
www.lenalosciale.se

Hårologi of Sweden

Svensktillverkade produkter.
www.harologi.se

Ingredien

En Dansk serie som helt atr avstånd från mineralolja och silikoner. Flera av deras produkter är dessutom parfymfria och passar bra till allergiker. Serien är en hybrid, innehåller både syntetiska och vegetabiliska ingredienser.

Färgförändrande behandlingar

Vi erbjuder tre olika typer av färgförändrande behandlingar. En egetabilisk och två syntetiska färger. Vi kan ge Dig råd och produkt utefter Dina unika förutsättningar, behov och krav. Vi vill alltid erbjuda den minst hälso- och miljöbelastande behandling som går. 

Växtfärg: Växtepigment som blandas med hett vatten/te. Ger mjuka, naturligt guldigt koppriga toner. täcker vita hår till ca 60%. Är som en kur för ditt hår och hårbotten, sliter inget alls! 

Elumen: Syntetisk färg som är lika milt som ett balsam. Pigmenten har bra hållbarhet och finns i alla nyanser från mjuka, naturliga till crazy colors som rosa och blå. Täcker vita hår upp till 50-90% beroende valt färg och hur grovt ditt hår är. 

O & M: (Original minerals) CCT ( clean color concept)
En oxidationsfärg som innehåller både naturliga ingredienser och syntetiska. Den baseras på pigmenttypen Toulendiamine. Färgen är fri från PPD, ammoniak och resorcinol.