Hos oss på Globe i Växjö

Njut av våra rena produkter och behandlingar som gynnar både människa och miljö. I försäljningssortimentet har vi produkter som är 100% vegetabiliskt basterade, tillverkade av rena naturliga råvaror. Vi strävar efter att hela vår verksamhet skall belasta miljön så lite som möjligt, ett arbete som ständigt pågår. Vi har allt från kemfärg med väteperoxid (mildast möjligt) till växtfärg. Vår bredd gör att vi kan hjälpa alla kunder med alla typer av önskemål. 
Allergiker ska känna sig trygga, både kemikalier och naturliga ämnen (citron, pollen) kan orsaka allergi. Vi vet vad våra produkter innehåller och kan ge alla en trygg behandling. 

Vi erbjuder lugn miljö med låg ljudnivå i ljusa och rymliga lokaler. Upplev en avkopplande stund, en oas i vardagens höga tempo. Behandlingen får guldkant med en skön massage av rygg och huvud som ingår. Vår unika fön; Silent Wind hjälper oss att hålla en låg ljudnivå samtidigt som utrustningen också är miljövänlig.

Vi tar oss lite extra tid att lyssna och ge individuellt anpassade råd. Hos oss kopplar du av, trivs och blir snygg. En salong som skiljer sig från mängden.

Boka tid