0470-222 01

info@salongglobe.se

Smedjegatan 3, 352 46 Växjö

Hårvård/Kur

Sol, väder, vind, verktyg, kemiska behandlingar mm sliter på håret och gör att håret behöver regelbundet vård. Glöm heller inte bort din hårbotten, när gav du den lite kärlek sist? En sund hud i balans är en förutsättning för att hårsäckarna ska producera starka, friska hårstrån. Kontinuerlig vård ger friskt, vackert hår.  

Vår sköna ”spakur lyx” är en riktig hälsokick för hud och hår.  Olaplex stärker upp skört hår.

Behandlingen börjar med en hårbottenpeeling med massage, döda hudceller , smuts och rester av stylingprodukter avlägsnas effektivt med vår scalpscrub från Maria Åkerberg. All hudvård börjar alltid med en ordentlig, djup rengöring för att sedan fortsätta med att ge huden näring och skydd. Efter peelingen appliceras en inpackning i håret. I ”spakur” sitter du kvar i vår sköna massageshamponering med inpackningen i 10 min, medan i ”spakur lyx” tillsätter vi värme för att inpackningen ska kunna tränga i bättre.

Olaplex:

Frisörbranschens senaste innovation, molekylen ”olaplex”, ger starkare hår. Mångfalt prisbelönad uppfinning som rekordsnabbt blivit frisörernas och kundernas favorit.

En frisör med fokus på hälsa och miljö

Att jobba grönt

Vårt gröna tänk genomsyrar hela verksamheten på olika sätt. Vår ambition är att erbjuda modern hårvård som belastar miljö och hälsa så lite som möjligt.

Ekologiska Produkter

Vi på Globe arbetar till exempel med Maria Åkerberg som har 100% vegetabiliska och ekologiska hudvårdsprodukter tillverkade i Sverige för oss som lever i nordiskt klimat.

0470-222 01

info@salongglobe.se​

Smedjegatan 3, 352 46 Växjö