0470-222 01

info@salongglobe.se

Smedjegatan 3, 352 46 Växjö

Bal/Brud/Fest

Förgyll festen med en extra festlig frisyr, låt oss hjälpa dig med frisyren på ditt bröllop, balen eller när du ska på en lite finare middag. Vi tar timpris då förutsättningar och krav skiljer sig från kund till kund. En konsultation brukar kännas skön både för oss och kunden

 

En konsulation tar ca 15 min, då planerar vi och ger tips. 

Egna inspirationsbilder som beskriver vad du gillar tillsammans med våra proffessionella råd är en bra väg för att hitta fram till din drömfrisyr. Efter en konsultation vet vi exakt vad vi ska göra, kan vara förberedda med dekorationer, löshår mm. Då kan vi jobba säkert och effektivt. 

Vi har ett samarbete med Asa herrgård (www.asaherrgard.se) , vi kommer då till herrgården och hjälper dig och dina gäster på plats, väldigt bekvämt. På Asa Herrgård gäller fast pris för brud, tärna,   mm. Se nedan 

En frisör med fokus på hälsa och miljö

Att jobba grönt

Vårt gröna tänk genomsyrar hela verksamheten på olika sätt. Vår ambition är att erbjuda modern hårvård som belastar miljö och hälsa så lite som möjligt.

Ekologiska Produkter

Vi på Globe arbetar till exempel med Maria Åkerberg som har 100% vegetabiliska och ekologiska hudvårdsprodukter tillverkade i Sverige för oss som lever i nordiskt klimat.

0470-222 01

info@salongglobe.se​

Smedjegatan 3, 352 46 Växjö